Mc.Dreamy

Derek Shepherd han har varit med från början, men nu ryktas det faktiskt om att han kommer att lämna Grey's vilket vi VERKLIGEN inte gillar. Han är ju våran Mc Dreamy..
Med de ögonen och det håret skulle han kunna få vem som helst på fall, men alla vet att det bara finns en kvinna i hans liv och det är Meredith. Men saker och ting blev lite komplicerat för honom sista avsnittet i säsong ett, då hans fru kommer och vänder upp och ner på allting. Men det ni bör veta är att Derek upptäckte att Addison var otrogen med hans bästa vän Mark. Så Derek är verkligen inte någon badguy!
Trots sina starka känslor för Meredith så bestämmer han sig ändå får att försöka med Addison igen, de var ju trotsallt gifta. Men spänningen mellan Derek och Meredith går inte över, de vill så jäkla gärna vara med varandra. Derek försöker knappt komma över känslorna för Meredith, han säger till Addison att Meredith var ingen fling hon var på riktigt och att hans känslor för henne kommer inte att försvinna. Men ändå tar det över en säsong för Derek att göra slut med Addison. Sen vad som händer mellan Derek och Meredith det berättar jag en annan gång, nu får ni njuta av lite bilder;
-
-
-
-
-
-

Postat av: evelina

aah vlken tyckte du bäst om då? :)

2011-11-21 @ 16:02:38
URL: http://evelinich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: